PPC Annonsering

Optimal Suksess med PPC Annonsering

Ønsker du øyeblikkelige og målbare resultater for din digitale markedsføring? Da er PPC annonsering (Pay-Per-Click) ditt ultimate våpen for å dominere den digitale arenaen og oppnå umiddelbar suksess. Med våre kraftfulle strategier og ekspertise i PPC annonsering, kan du nå ditt målpublikum med presisjon og overbevisning. Ikke kast bort mer tid; la oss dykke inn i verden av resultatorientert markedsføring og oppnå den veksten du fortjener!

PPC Annonsering – Maksimer Klikk, Minimaliser Utgifter

Vår ekspertise innen PPC annonsering er din hemmelige formel for å maksimere klikk og samtidig minimere utgiftene. Med nøye utformede annonser og nøyaktig målretting sørger vi for at hver krone du investerer gir deg maksimal avkastning. Tenk deg å se dine annonser på toppen av søkeresultatene, bare betale når noen faktisk klikker på annonsen din, og se trafikken til nettstedet ditt eksplodere – det er nøyaktig hva våre PPC-tjenester kan gi deg.

PPC Annonsering – Laserfokusert Målretting for Økt Konvertering

Med vår avanserte målrettingsteknologi bringer vi annonsene dine foran de mest relevante øynene. Vi forstår at det ikke bare handler om å nå flest mulig mennesker, men å nå de riktige menneskene. Gjennom detaljert segmentering og tilpassede kampanjer, vil annonsene dine nå de potensielle kundene som allerede er interessert i det du tilbyr. Dette betyr høyere konverteringsfrekvenser, og selvfølgelig, større suksess for din virksomhet.

Konkurrer med Giganter og Vinn

Uansett størrelsen på din virksomhet kan du konkurrere med de store gutta og vinne slaget om oppmerksomheten. Våre PPC strategier gir deg muligheten til å posisjonere deg selv side om side med bransjegiganter, uten å måtte bruke millioner av kroner. La oss hjelpe deg med å bygge et sterkt online nærvær som utstråler autoritet og tiltrekker seg de rette kundene.

Resultater du kan Måle, Umiddelbart

Glem ventetiden på resultatene. Med PPC annonsering får du øyeblikkelig tilbakemelding på investeringen din. Vi leverer detaljerte rapporter som viser deg nøyaktig hvor godt kampanjene dine utfører seg. Dette betyr at du alltid har full kontroll over innsatsen din, og kan gjøre raske justeringer for å oppnå enda bedre resultater.

Vår Suksess er Din Suksess: Handle Nå!

Vi er ikke bare et PPC annonseringsbyrå; vi er din partner for vekst og suksess. Når du velger oss, velger du ekspertise, engasjement og et dedikert team som er opptatt av å se din virksomhet blomstre. Våre tidstestede strategier, kombinert med de nyeste trendene innen digital markedsføring, sikrer at du alltid er et skritt foran konkurrentene dine.

Vent ikke lenger – ta det første skrittet mot resultatorientert markedsføring ved å kontakte oss i dag. Vi er klare til å designe skreddersydde PPC-kampanjer som vil ta virksomheten din til neste nivå. Øyeblikket er nå, og suksessen er rett rundt hjørnet. Ring oss nå, og la oss sammen skape en digital fremtid som er full av muligheter!

ppc annonsering

Ta kontakt for dine Google ads kampanjer

PPC annonsering er den hurtige veien til digital suksess. Gjennom vår ekspertise og dedikasjon til å levere overlegen resultatdrevet markedsføring, kan vi hjelpe deg med å nå nye høyder. Ta kontroll over din online tilstedeværelse, maksimer klikk og konverteringer, og konkurrer med de største aktørene i bransjen. Handlingskraftig PPC annonsering er bare ett samtale unna. Kontakt oss nå for å starte din reise mot suksess!

Golden Way Media tilbyr betal per klikk ( drift av PPC). Blant de mange forskjellige måtene å annonsere på, er Pay-Per Click annonsering den aller beste. Arealet av PPC vil overskygge bannerannonsene. Dette er en meget effektiv måte å annonsere på. Her er det viktig at du finner ut hva som fungerer best for deg.

Pay-Per Click (PPC ) er et verktøy som passer best for netthandel, portaler, helse og sosial og finans kampanjer. En av de første faktorene du må bestemme deg for før du bruker Pay Per Click, er hvor mye du vil betale for hvert klikk. Avhengig av hva du annonserer må du avgjøre om fortjenestemarginen kommer til å være høy nok til å rettferdiggjøre kostnadene. Selv om at dette skal brukes som en del av en samlet søkemotoroptimalisering (SEO) kampanje.

Pay Per Click er en annonsering strategi å forstå. Det er rundt 300 millioner søk på de store søkemotorene hver dag. Dette er 80% av all internett trafikk. Det og plassere dine nettsteder på disse søkemotorene er svært viktig for å nå så mange potensielle kunder som mulig. Men for å bli sett og få klikk ofte, bør nettstedet ligge øverst på søkelisten.

Reduser kostnadene og øk resultatene! Vi hjelper bedrifter i følgende nisjer: Olje og gas, plastisk kirurgi, frisør, restauranter, rørlegger, bank og finans, sykehus, prosjekt, software, verktøy, online nettbutikk, fotograf, modellbyrå, modell, film og teater, matvarebutikk, universiteter, forskning og utdanning, konsert og mye mer.

Hver dag trykker millioner av mennesker verden rundt på PPC reklame kampanje. Med en blomstrende Internett industri og en stadig voksende Internett Bedrift, kan en annonse vises hvor som helst i verden. Pay-Per Click reklamekampanje er det største vekstområde innen online markedsføring. Pay-Per Click reklame kan enkelt administreres 24 timer per dag og 7 dager i uken via Internett. Dette gjør at du kan forbedre kampanjens strategi ved å effektivt svare på aktivitetene til både kunder og konkurrenter.Vi har jobbet med Adwords siden 2008 og kan en del metoder og strategi for å generere salg og rangering for hjemmesider. Vår strategi er en kombinasjon av optimalisering av din salg side, overvåking av dine kampanjer og drift av dine kampanjer som er basert på kjønn, alder og geografi. Vi har hjulpet bedrifter innen helse, mote og klær, software, webdesign, reise, nettbutikk og nettbutikk leverandører. Dersom du ønsker hjelp, vennligst kontakt oss.


Drift av PPC (Betal per klikk)

Pris på drift av Google Adwords PPC kampanje

Månedlig pris på drift av Google Adwords PPC for budsjett opp til 7500 kroner

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Standard pakke = 2500,- kroner per måned

Pakke Nr 2: Budsjett opp til 20000 kroner

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Profesjonell pakke = 5000,- kroner per måned

Pakke Nr 3: Budsjett over 50000 kroner

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side

Gull pakke = 7500,- kroner per måned

Bestill din drift av PPC adwords kampanje

Pris på nøkkelord matrise kr 9750,- for en hjemmeside eller nettbutikk i en søkemotor.

Store nettbutikker bør ha et nøkkelord matrise når de bestiller en PPC kampanje. 

floerspråklig markedsføring

Flerspråklig seo

Vi markedsfører dine produkter og tjenester på flere språk.

Betal Per Klikk administrering

Vi drifter dine betal per klikk ( PPC) kampanjer.

SEO Pakker

Her finner du søkemotoroptimalisering SEO pakker og tiltak.

Lage animert video 

Vi lager animert video for kommersiell bruk. 

Merkevarebygging

Branding tjenester for bedrifter i Norden.

Nøkkelord Matrise SEO

Vi tilby flerspråklig nøkkelord matrise. 

om oss

Golden Way Media er en media tjeneste for Internett-forretninger over hele verden.