Om oss

Maria Johnsen etablerte Golden Way Media i 2009 i Trondheim. Vi har jobbet med mange bedrifter i Norden, Europa og Nord Amerika. Bedriften tilbyr løsninger innen søkemotoroptimaliseringi 18 språk, betal per klikk,  markedsføring i sosiale medier, animert video ,logo design og webdesign tjenester.Vi er ett servicesenter for alle dine profesjonell online behov. Vi er spesialister på web og grafisk design, flash, programmering, systemering og system utvikling. Vi har også spesialisert oss på å tilby tjenester til bedriften som trenger en pålitelig partner for å øke salget og synlighet.

God service, gode priser og førsteklasses support sette et smil på ansiktet ditt! Golden Way Media er en media tjeneste for Internett-forretninger over hele verden.

Det tilbys en utmerket produkt til rimelige priser, tjenester og støtte, noe som er veldig vanskelig å finne på Internett for tiden. I 2018 bedriften etablerte Golden Way Media Films i London og lager filmer og TV serier. 

Når du velger Golden Way Media, en dedikert erfaren medarbeider vil arbeide sammen med deg personlig gjennom alle faser av web design prosjektet.Her på Golden Way Media er vi forpliktet til å utvikle vellykkede forretningsløsninger.

Nøkkelord Matrise SEO

Vi tilby flerspråklig nøkkelord matrise. 

Markedsføring Norge Vi markedsfører dine produkter og tjenester

Merkevarebygging

Branding tjenester for bedrifter i Norden.

Lage animert video 

Vi lager animert video for kommersiell bruk. 

SEO Pakker

Her finner du søkemotoroptimalisering SEO pakker og tiltak.

Betal Per Klikk administrering

Vi drifter dine betal per klikk ( PPC) kampanjer.

Flerspråklig seo

Vi markedsfører dine produkter og tjenester på flere språk.