Flerspråklig SEO

Flerspråklig SEO  er en av de sikreste måtene å øke trafikken til nettstedet ditt og øke inntekter fra salg av virksomheten din. SEO har blitt svært uunnværlig for veksten av en bedrift. Golden Way Media vil optimalisere flerspråklige nettsider og øke trafikken på ditt nettsted ved å bruke flerspråklige SEO linkbyggingstjenester. Send prosjektet og angi de målrettede språkene, og vi gjør resten for deg.
Hvorfor flerspråklig SEO? Mennesker over hele verden søker etter et nøkkelord på deres eget språk, hvis du målretter flere land for markedsføring av ditt produkt, er sjansen for at du får flere kunder om du har et nettsted bare på ett språk. Du når 98% av alle nettbrukerne hvis du målretter et nøkkelord i det bestemte språket.

flerspråklig seo

Det finnes mange oversettelse nettsteder og programvare som er tilgjengelig for deg å bruke. Dessverre fungerer de ikke så bra. Det er noen aspekter med språket som de ikke kan oversette. Grammatikk er en av de største problemene. Dette er fordi de fleste software oversettere oversetter direkte. Dette er vanligvis ikke mulig for slike programmer å få til.

Siden direkte oversettelse ikke fungerer, vet vi hva som er hva i disse språkene. Som et eksempel, i språket til eskimoene er det 11 forskjellige ord for snø. Å vite hvilken som er hensiktsmessig i forbindelse med meldingen som skal sendes, er den beste måten å vite hva som er korrekt.

En måte som mange nettside eiere bruker for å utvide sitt nettsted til flere språk, er bruken av sub-domener og sub-mapper. Å vite hvilken som er passende for nettstedet ditt avhenger av sammensetningen av nettstedet ditt. For bloggere, gir sub-mappene størst nytte av søkemotorene i forhold til rangeringen. Dette gjør at edderkoppene kombinerer trafikken fra alle sub-mappene og hovedsiden for å øke nettstedets SERPs. Er sidens kontekst oversatt med fokus og søkeord, vil området få et løft med hvert besøk, uavhengig av hvilket språk de velger.Vi er som ledende SEO selskap i stand til å utføre etisk søkemotoroptimalisering i praksis. En av årsakene til vår vekst de siste årene kan hovedsakelig tilskrives det faktum at vi alltid har gitt konsekvent forestillinger til våre kunder. 

Nøkkelord matrise

Vi tilbyr nøkkelord matrise for dine prosjekter.

Betal Per Klikk administrering

Vi drifter dine betal per klikk ( PPC) kampanjer.

SEO Pakker

Her finner du SEO pakker.

Lage animert video 

Vi lager animert video for bedrifter.

Merkevarebygging 

Branding tjenester for bedrifter i Norden.

Kontakt oss

Send oss dine prosjekter.