SEO Priser

SEO Pris hos Golden Way Media

SEO priser varierer betydelig avhengig av flere faktorer, inkludert omfanget av tjenestene, målene du ønsker å oppnå, og leverandøren du velger.  I dagens digitale verden er synlighet på nettet en nøkkelkomponent for bedrifters suksess. Med en enorm økning i online konkurranse, har søkemotoroptimalisering (SEO) blitt en avgjørende strategi for å skille seg ut og tiltrekke seg målrettet trafikk. Golden Way Media, et anerkjent digitalt markedsføringsselskap, tilbyr omfattende SEO-tjenester med konkurransedyktige priser.

For å forstå Golden Way Media’s SEO priser, er det viktig å først forstå viktigheten av SEO for din bedrifts online tilstedeværelse. SEO er en prosess som fokuserer på å optimalisere innhold og tekniske aspekter av en nettside for å oppnå høyere rangering på søkemotorresultatsider. Dette fører til økt synlighet for målgruppen din, økt organisk trafikk og muligheten til å konvertere besøkende til kunder.

seo priser

Golden Way Media tilbyr forskjellige SEO priser som er skreddersydd for å møte ulike behov og budsjetter. Prisene varierer avhengig av tjenester inkludert, omfanget av prosjektet, og målene du ønsker å oppnå. Her er en oversikt over noen av de tilgjengelige tjenestene og priser:

SEO Audits og Analyse: Første skritt i enhver vellykket SEO-kampanje er en grundig gjennomgang og analyse av nettstedet ditt. Golden Way Media tilbyr omfattende SEO-audittjenester som inkluderer teknisk analyse, nøkkelordforskning og konkurranseanalyse. Prisene starter fra 3000 kr og kan variere avhengig av nettstedets størrelse og kompleksitet.

On-Page Optimalisering: Dette innebærer å optimalisere nettstedets innhold, meta-tags, bilder og andre on-page-elementer for å forbedre søkemotorrangering. Prisene for on-page optimalisering starter fra 5000 kr og øker avhengig av antall sider som skal optimaliseres.

Link Building: Bygging av kvalitetslenker fra pålitelige nettsteder er avgjørende for SEO-suksess. Golden Way Media tilbyr tilpassede link building-tjenester som kan inkludere innholdssamarbeid og gjesteblogging. Prisene for link building varierer avhengig av mål og antall lenker som skal bygges.

Artikkelmarkedsføring : Kvalitetsinnhold er kongen når det gjelder SEO. Golden Way Media tilbyr profesjonell innholdsskriving for å forbedre nettstedets relevans og engasjement. Prisene for innholdsskriving starter fra 2000 kr per artikkel, men tilpassede priser kan avtales for større prosjekter.

Månedlig SEO-tjenester: For vedvarende resultater og vedlikehold av søkemotorrangeringer tilbyr Golden Way Media månedlige SEO-pakker. Prisene for disse pakkene varierer avhengig av tjenestene som er inkludert og kampanjens varighet.

Det er viktig å merke seg at Golden Way Media tilpasser sine SEO-priser for å imøtekomme hver klients unike behov. De vil utføre en grundig analyse av ditt nettsted og forretningsmål før de gir deg en skreddersydd pris. Dette sikrer at du kun betaler for de tjenestene du trenger for å oppnå dine mål.

I tillegg til konkurransedyktige priser tilbyr Golden Way Media også en dyktig og erfaren team av SEO-eksperter som holder seg oppdatert med de nyeste endringene i søkemotoralgoritmer. Dette gir deg trygghet for at ditt SEO-arbeid er i trygge hender.

Videre er Golden Way Media kjent for å opprettholde åpen kommunikasjon med klientene sine gjennom hele prosessen. Dette betyr at du vil være i stand til å overvåke fremskrittene og få regelmessige rapporter om kampanjens ytelse.

I dagens konkurransedyktige digitale landskap er SEO en investering som kan lede til betydelige fordeler for din virksomhet. Golden Way Media’s SEO-priser gir deg muligheten til å dra nytte av profesjonell ekspertise uten å bryte banken. Ved å velge Golden Way Media som din SEO-partner, kan du forvente å se forbedringer i søkemotorrangeringer, trafikk og konverteringsfrekvenser.

SEO Priser

SEO basis

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 1

– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Ny lenkebygging metode og artikkelmarkedsføring
– Rapportering en gang per måned

Pris: 8000 kroner 

SEO Bronse

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 2

– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Google analytics
– teknisk SEO
– Rapportering en gang per måned
– Ny lenkebygging metodeog artikkelmarkedsføring

Pris: 16000 kroner

SEO Gull pakke

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 3
– innholdoptimalisering

– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Google analytics
– teknisk SEO
– Rapportering en gang per måned

– Ny lenkebygging metode og artikkelmarkedsføring

Pris: 24000 kroner

Flerspråklig seo

Vi markedsfører dine produkter og tjenester på flere språk.

Betal Per Klikk administrering

Vi drifter dine betal per klikk ( PPC) kampanjer.

SEO Pakker

Her finner du søkemotoroptimalisering SEO pakker og tiltak.

Lage animert video 

Vi lager animert video for kommersiell bruk. 

Merkevarebygging

Branding tjenester for bedrifter i Norden.

Kontakt oss

Her kan du send oss prosjektene dine.