Betal Per Klikk (PPC) Administrering

Google Adwords sertifisert

Det tilbys betal per klikk ( drift av PPC). Blant de mange forskjellige måtene å annonsere på, er Pay-Per Click annonsering den aller beste. Arealet av PPC vil overskygge bannerannonsene. Dette er en meget effektiv måte å annonsere på. Her er det viktig at du finner ut hva som fungerer best for deg.

Pay-Per Click (PPC ) er et verktøy som passer best for netthandel, portaler, helse og sosial og finans kampanjer. En av de første faktorene du må bestemme deg for før du bruker Pay Per Click, er hvor mye du vil betale for hvert klikk. Avhengig av hva du annonserer må du avgjøre om fortjenestemarginen kommer til å være høy nok til å rettferdiggjøre kostnadene. Selv om at dette skal brukes som en del av en samlet søkemotoroptimalisering (SEO) kampanje.

Betal Per Klikk
Pay Per Click er en annonsering strategi å forstå. Det er rundt 300 millioner søk på de store søkemotorene hver dag. Dette er 80% av all internett trafikk. Det og plassere dine nettsteder på disse søkemotorene er svært viktig for å nå så mange potensielle kunder som mulig. Men for å bli sett og få klikk ofte, bør nettstedet ligge øverst på søkelisten.

Reduser kostnadene og øk resultatene! Vi hjelper bedrifter i følgende nisjer: Olje og gas, plastisk kirurgi, frisør, restauranter, rørlegger, bank og finans, sykehus, prosjekt, software, verktøy, online nettbutikk, fotograf, modellbyrå, modell, film og teater, matvarebutikk, universiteter, forskning og utdanning, konsert og mye mer.

Hver dag trykker millioner av mennesker verden rundt på PPC reklame kampanje. Med en blomstrende Internett industri og en stadig voksende Internett Bedrift, kan en annonse vises hvor som helst i verden. Pay-Per Click reklamekampanje er det største vekstområde innen online markedsføring. Pay-Per Click reklame kan enkelt administreres 24 timer per dag og 7 dager i uken via Internett. Dette gjør at du kan forbedre kampanjens strategi ved å effektivt svare på aktivitetene til både kunder og konkurrenter.Vi har jobbet med Adwords siden 2008 og kan en del metoder og strategi for å generere salg og rangering for hjemmesider. Vår strategi er en kombinasjon av optimalisering av din salg side, overvåking av dine kampanjer og drift av dine kampanjer som er basert på kjønn, alder og geografi. Vi har hjulpet bedrifter innen helse, mote og klær, software, webdesign, reise, nettbutikk og nettbutikk leverandører. Dersom du ønsker hjelp, vennligst kontakt oss.

Pris på drift av Google Adwords PPC kampanje

Månedlig pris på drift av Google Adwords PPC for budsjett opp til 7500 kroner

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Standard pakke = 2500,- kroner per måned

Pakke Nr 2: Budsjett opp til 20000 kroner

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Profesjonell pakke = 5000,- kroner per måned

Pakke Nr 3: Budsjett over 50000 kroner

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side

Gull pakke = 7500,- kroner per måned

Bestill din drift av PPC adwords kampanje

Pris på nøkkelord matrise kr 9750,- for en hjemmeside eller nettbutikk i en søkemotor.

Store nettbutikker bør ha et nøkkelord matrise når de bestiller en PPC kampanje. 

Flerspråklig seo

Vi markedsfører dine produkter og tjenester på flere språk.

Betal Per Klikk administrering

Vi drifter dine betal per klikk ( PPC) kampanjer.

SEO Pakker

Her finner du søkemotoroptimalisering SEO pakker og tiltak.

Lage animert video 

Vi lager animert video for kommersiell bruk. 

Merkevarebygging

Branding tjenester for bedrifter i Norden.

Nøkkelord Matrise SEO

Vi tilby flerspråklig nøkkelord matrise. 

om oss

Golden Way Media er en media tjeneste for Internett-forretninger over hele verden.